HomePALVELUT ..STUDIO ..KORTIT ..HINNASTO...PHOTOSHOP ..KAUPPA
Kaaritemppu ja valokeilatehoste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin tutoriaali hakemistoonI

Takaisin tutoriaali hakemistoon II

Takaisin tutoriaali hakemistoon III

 

 

 

Avaa uusi asiakirja. Valitse tekstityökalu painamalla T-kirjainta ja luo tekstisi. Valitse komento Layer>Type>Create Work Path. Tämä asettaareitin tekstin ympärille, niin kuin se olisi piirretty reittikynätyökalulla. Tekstitasoa ei tarvita enää, joten vedä se roskakoriin Layer-paletin alareunassa poistaaksesi sen. Reitti näkyy edelleen ruudulla. Valitse soikiovalitsin painamalla vaihto+M. Pirrä suuri soikio ja sijoita se tekstisi alapuolelle. Sitä käytetään kaartuvien kirjainten alareunan apulinjana.

 

Vallinan olleessa yhä paikkkallaan luo uusi tyhjä taso napsauttamalla Create new layer-kuvakketta Layer-paleetin alareunassa. Valitse komento Edit>Stroke. Aseta leveydeksi 1pix, napsauta väriruutua ja valitse väri apulinjaa varten. Napsauta Ok. Kumoa valinta painamalla Ctrl+D. Suurenna suurennuslasityökalulla sanasi ensimmäistä kirjainta valitaksesi reitin. Käynnistä vapaa muunnos painamalla Ctrl+T. Napsauta alhaalla keskella olevaa pistettä ja vedä suoraan alaspäin, kunnes kirjaimen alareuna koskettaa apukaarta.Paina Enter.

 

Valitse seuraavaa kirjainta suoravalintatyökalulla. Paina Ctrl+T ja vedä keskimmäistä alapistettä jälleen alaspäin kaaren yläreunaan asti Hyväksy muunnos painamalla Enter. Voit valita yhden pisteen tai mahdollisesti joudut valitsemaan kolme tai useampia pisteitä ja siirtää niitä ryhmänä kaaren luo. Toista prosessi kunkin kirjaimen kohdalla. Kun olet säätänyt jokaista kirjainta erikseen, mene Layers-palettiin ja poista apusoikiotaso vetämällä sen roskalaatikkokuvakkeen päälle Layers-paletissa.
Mene Path-palettiin ja napsauta Work Path valitaksesi koko reitin. Muunna sitten reitti valinnaksi painamalla Ctrl+Enter. Luo Layers-paletissa uusi taso napsauttamalla Create New Layer. Aseta piirtoväri tummansiniseksi tai mustaksi ja täytä teksti painamalla Alt+askelpalautin. Kumoa valinta painamalla Ctrl+D.

Joku kirjaimen osa on mahdollisesti edelleen hieman kaaren yläpuolella.Sinulla pitäisi olla yhä suoravalintatyökau käytössässi,joten piirrä sen avulla valinta niiden kirjaimen alareunan pisteiden ympärille, jotta täytyy vetää vielä alaspain. Napsauta sitten reittiä ja vedä sitä alaspäin, kunnes se on kaaren kohdalla.

 

Aseta piirtoväri mustaksi painamalla D ja täytä tausta mustalla painamalla Alt+askelpalautin. Valitse soikiovalitsin painamalla vaihto+M. Aseta piirtoväri valkoiseksi painamalla X. Täytä soikio valkoisella painamalla Alt+askelpalautin. Pehmentääksesi soikion valitse komento Filter>Blur>Gaussian Blur. Syötä arvoksi 6 pix ja napsauta Ok.

 

Luo uusi taso ja valitse Gradient painamalla G. Valitse liukuväri Foreground to Transparent. Napsauta seuraavaksi Asetukset-palkissa peilattua liukuväriä (se on neljas kuvake vasemmalta). Valitse piirtoväriksi Lämmin harmaa. Napsauta keskellä valkoisen soikion yläosaa ja vedä oikealle hieman sen reunan yli lisätäksesi liukuvärin.

 

Valitse lassotyökalu painamalla L ja liukuvärin alaosan ympärille valinta , joka peitää valkoisen soikion alakolmanneksen. Valitse komento Select>Feather. Syötä säteeksi 10-30 pix ja napsauta Ok. Paina Delete poistaaksesi liukuvärin soikion alapuolellata. Kumoa valinta painamalla Ctr+D. Valitse komento Filter>Noise>Add Noise. Valitse Amount-3, Gaussian, rastita Monokromaattinen-ruutu ja napsauta Ok. Tuo esille teksti ja valitse komento Layer>Layer Style>Drop Shadow.

Kuva on valmis.

   
 
  Home | Kuvagalleria | Kauppa | Hakemisto | Digi Info | Photoshop | Contact Us | Etsi sivustosta |  
 
  Copyright © Pony Foto